Tilaaminen

Jos kiinnostuit LETHERgo:n tuotteista, ota rohkeasti yhteyttä:

- lethergonahkakorut@gmail.com

- facebook.com/lethergo.nahkakorut

- instagram.com/lethergoulla

LETHERgo on arvonlisäverovelvollinen yritys, Y-tunnus 26589-23.

Toimitustavat & toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme pienet tuotteet, esim. korut, kukkarot, avaimenperät kirjeenä (3,50€), suuremmat tuotteet, esim. laukut pakettina (9,80€).  Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia.

Toimitusaika on 1-3 viikkoa. Suurin osa tuotteista (korut) pyrimme postittamaan viiden arkipäivän sisällä.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Tilaustöinä tehtyjen tuotteiden osalta tilaukset ovat sitovia ja myyjällä on oikeus periä tilaajalta tuotteen koko kauppahinta.

Ota yhteyttä ennen palauttamista sähköpostiviestillä (lethergonahkakorut@gmail.com) mikäli haluat palauttaa tuotteen. Maksu palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille, kun myyjä on vastaanottanut palautetut tuotteet.

Liitä palautukseen mukaan seuraavat tiedot:

- Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

- Pankkitilinumerosi

Palautusosoite:

LETHERgo, Mottitie 6, 45810 Pilkanmaa

Vahingoittuneet tai rikkoutuneet tuotteet

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi ja ilmoita vahingosta välittömästi myyjälle. Toimita vahingoittuneesta tuotteesta kuva sähköpostitse myyjälle ja kerro vahingon luonteesta. Tämän jälkeen sovimme menettelyistä, esim. korvaavan tuotteen lähettämisestä tai rahan palauttamisesta.